Wat doet uw apotheek voor u?

Medicijnen moeten goed hun werk doen, het liefst met zo min mogelijk bijwerkingen. Het is daarom verstandig dat u ze goed gebruikt, op het juiste tijdstip en op een veilige manier.

Uw apotheek kan u hierbij ondersteunen met advies en uitleg. Uw apotheker weet als geen ander hoe uw medicijnen bij u het beste kunnen werken. Maar de apotheker en zijn team doet meer...  

Lees verder
Thema van de maand
Zonnen zonder zorgen

Eindelijk vakantie! Een tijd van heerlijk nietsdoen op het strand, of juist van activiteiten zoals zeilen, bergwandelen of fietsen. Hoe dan ook, voor de meeste mensen betekent vakantie meer buiten zijn. En als het even meezit meer zon.

Geniet ervan! Matige blootstelling aan zonlicht is gezond. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D in de huid. Maar houd er wel rekening mee dat veel zon niet gezond is. U kunt zich hier maar beter tegen beschermen.

Lees verder
Actueel
Kwaliteitsprofiel

Benieuwd naar de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening van een apotheek bij u in de buurt? Zoek het op via het Kwaliteitsprofiel.

Lees verder
Betere online informatie over medicijngebruik bij kinderen

Gebruikt uw kind wel eens een medicijn? En heeft u wel eens op internet gezocht naar informatie over dit medicijn bij kinderen? De kans is groot dat u geen (begrijpelijke) informatie heeft gevonden voor u en uw kind. Herkenbaar? Dan kunt u ons helpen met dit project!

Lees verder
Doe de risicotest Diabetesfonds
Sluiten