Wat doet uw apotheek voor u?

Medicijnen moeten goed hun werk doen, het liefst met zo min mogelijk bijwerkingen. Het is daarom verstandig dat u ze goed gebruikt, op het juiste tijdstip en op een veilige manier.

Uw apotheek kan u hierbij ondersteunen met advies en uitleg. Uw apotheker weet als geen ander hoe uw medicijnen bij u het beste kunnen werken. Maar de apotheker en zijn team doet meer...  

Lees verder
Thema van de maand
Hittegolf en medicijnen

Extreem heet weer is geen pretje. Zeker niet voor ouderen, zieken, mensen met overgewicht, patiënten in zorginstellingen en hele kleine kinderen. Uw apotheker geeft graag advies.

Lees verder
Actueel
Kwaliteitsprofiel

Benieuwd naar de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening van een apotheek bij u in de buurt? Zoek het op via het Kwaliteitsprofiel.

Lees verder
Wijziging in manier van declareren eerste uitgifte

Voor medicijnen die u voor het eerst meekrijgt, of als u voor het eerst in 12 maanden weer nieuwe medicijnen ophaalt, geldt een apart tarief voor de zorg die de apotheker heeft verleend. Dit heet het 'eerste uitgifte tarief'. Vanaf 1 januari 2014 vindt u dit tarief apart terug op het declaratieoverzicht van uw zorgverzekeraar.

Lees verder
Doe de risicotest Diabetesfonds
Sluiten