Apotheek.nl genomineerd voor ‘Website van het jaar 2015’

Apotheek.nl genomineerd voor ‘Website van het jaar 2015’

naar actueel

Apotheek.nl genomineerd voor ‘Website van het jaar 2015’

Deze website is genomineerd voor 'Website van het jaar 2015', in de categorie Gezondheid. Help om de publieksprijs te winnen en stem op Apotheek.nl.

Stem direct op Apotheek.nl en geef een score aan de inhoud, navigatie en het ontwerp

Apotheek.nl onderging dit jaar een grote verandering. De website is volledig vernieuwd op basis van de wensen en behoeften van de bezoekers. In september werd een nieuw onderdeel met tools voor laaggeletterden gelanceerd: Apo.nl. Daarnaast is Apotheek.nl uitgebreid met zo’n 150 teksten over het medicijngebruik bij kinderen. De KNMP, de beroeps- en brancheorganisatie voor apothekers, hoopt dat de bezoekers van Apotheek.nl deze verbeteringen waarderen en dat dit leidt tot een goede score bij de verkiezing van ‘Website van het jaar 2015’.

Bekendmaking winnaars

De winnaars worden op donderdag 26 november bekendgemaakt, ook via de landelijke media. Zij mogen gedurende 1 jaar op de website vermelden dat deze gekozen is tot website van het jaar 2015.

Populairste Website en Beste Website

Er zijn genomineerde websites in 24 categorieën. Elke categorie heeft 2 winnaars: Populairste Website en Beste Website. De prijs voor Populairste Website gaat naar de website met het hoogste aantal stemmen in de betreffende categorie. De prijs voor Beste Website gaat naar de website met de beste gemiddelde beoordeling van alle websites binnen die categorie.

De verkiezing is een initiatief van onder andere MetrixLab. Apotheek.nl werd meerdere keren genomineerd, maar won niet eerder de publieksprijs.

website_van_het_jaar_728x90.jpg

 

Apotheek.nl gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren.