Apotheker benoemd tot etnische zakenvrouw 2015

Apotheker benoemd tot etnische zakenvrouw 2015

naar actueel

Apotheker benoemd tot etnische zakenvrouw 2015

Bron: Pharmaceutisch Weekblad, 3 november 2015

De Rotterdamse apotheker Nada Al-Rubaiee van Mediq-apotheek Charlois is uitgeroepen tot 'Etnische Zakenvrouw Nederland 2015'. Dat heeft de business-club Etnische Zaken Vrouwen Nederland bekendgemaakt.

al-rubaiee_medium.jpg

Al-Rubaiee kreeg de prijs omdat ze Mediq-apotheek Charlois door een combinatie van doorzettingsvermogen, ambitie en drive binnen twee jaar liet uitgroeien tot een toonzettende en bepalende apotheek op Rotterdam-Zuid.

Patenten

De jury noemt Al-Rubaiee “intelligent, energiek en resultaatgericht”. Daarnaast heeft ze hart voor de patiënt en is ze zeer ondernemend. “Zo heeft ze een tweetal patenten gekregen voor door haar ontwikkelde hulpmiddelen (zetpillen en wattenstaafjes)."

Al-Rubaiee is niet alleen apotheker in Charlois, maar ze is ook mede-eigenaar van Apotheek Carnissehuis en Apotheek Pleinweg, beide ook in Rotterdam

Etnische Zaken Vrouwen Nederland

De business-club Etnische Zaken Vrouwen Nederland, die de prijs voor de negentiende keer uitreikt, is opgericht om het ondernemerschap van zwarte vrouwen een nieuwe impuls te geven. De club beschikt over een netwerk van meer dan vijfduizend leden.

Apotheek.nl gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren.