Nominatie Website van het jaar 2018

Zorg & gebruik

Nominatie Website van het jaar 2018

Apotheek.nl is genomineerd voor de verkiezing Website van het Jaar 2018 in de categorie Gezondheid. En maakt dus kans op een award voor beste of populairste website. Tevreden over deze site? Stem dan op Apotheek.nl!

Trefwoord
naar zorg & gebruik

Nominatie Website van het jaar 2018

Stem op Apotheek.nl

U mag een score geven aan de inhoud, navigatie en het ontwerp van Apotheek.nl. En aangeven of u de website aanbeveelt bij anderen. Stemmen kan tot en met vrijdag 19 oktober.

Stem op Apotheek.nl

Waarom stemmen?

  • De website bevat meer dan 1000 medicijnteksten en 400 kinderteksten, opgesteld en onderhouden door apothekers.
  • Er zijn dit jaar 80 video’s toegevoegd waarin apothekers medicijninformatie geven.
  • Instructievideo’s in meerdere talen laten zien hoe u bepaalde medicijnen, zoals oogdruppels, moet toedienen.
  • Als u geen antwoord kunt vinden op uw vraag, dan kunt u deze stellen aan een van de webapothekers.
  • Door gebarenfilmpjes, iconen, een woordenboek en voorgelezen teksten is de medicijninformatie voor iedereen toegankelijk.

Over Apotheek.nl

Apotheek.nl biedt onafhankelijke informatie over medicijnen. De website is een uitgave van KNMP, de beroeps- en brancheorganisatie van Nederlandse apothekers. De inhoud van de medicijninformatie wordt gecontroleerd en actueel gehouden door apothekers van het Geneesmiddel Informatie Centrum van de KNMP. De teksten over klachten en ziekten zijn afkomstig van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG).

Lees meer

Laatst bijgewerkt: 17-09-2018

Disclaimer

Deze tekst is opgesteld door het Geneesmiddel Informatie Centrum van de KNMP. Deze tekst is gebaseerd op verschillende (wetenschappelijke) bronnen. Hoewel bij het opstellen van de tekst uiterste zorgvuldigheid is betracht, is de KNMP niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit enige onjuistheid in deze tekst.

Vind een apotheek

Wilt u meer weten, of heeft u een vraag over uw eigen situatie? Dan raden wij u aan naar uw eigen apotheek te gaan. Uw eigen apotheker is op de hoogte van uw persoonlijke omstandigheden en kan u uitgebreid begeleiden bij uw medicijngebruik. Bent u niet in de buurt van uw eigen apotheek, dan kunt u hier ook andere apotheken vinden.

Vraag het de webapotheker

Het beste advies krijgt u bij uw eigen apotheek. Daar ontvangt u de zorg en begeleiding die is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u een vraag stellen aan de webapotheker. Een team van apothekers beantwoordt uw vraag in principe binnen enkele werkdagen.

Vraag het de webapotheker

Apotheek.nl gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren.