Apotheek.nl genomineerd voor Website van het Jaar

Apotheek.nl genomineerd voor Website van het Jaar

Trefwoord
naar actueel

Apotheek.nl genomineerd voor Website van het Jaar

vergroot
terug naar boven

Apotheek.nl is een van de 12 genomineerden voor de verkiezing Website van het Jaar 2018 in de categorie Gezondheid. Help om de publieksprijs voor beste of populairste website te winnen en stem op Apotheek.nl! Stemmen kan tot en met dinsdag 23 oktober.

Apotheek.nl is met ruim een miljoen bezoekers per maand een van de meest bezochte medische online bronnen van Nederland. De website is voortdurend in ontwikkeling. Zo heeft de apothekersorganisatie KNMP dit jaar 80 video’s toegevoegd, waarin apothekers onder andere de werking en het gebruik van een medicijn toelichten. De publiekswebsite werd in 2016 door bezoekers gewaardeerd met een 8, bleek uit onderzoek door TNS NIPO. 

De KNMP wil met Apotheek.nl juist medicijngebruik onder patiënten bevorderen. Nike Everaarts-de Gruyter, apotheker bij de KNMP en coördinator van Apotheek.nl, is erg blij met deze nominatie: ‘We hopen deze publieksprijs in de wacht te slepen om de naamsbekendheid van Apotheek.nl te vergroten. Zodat nog meer mensen de medicijninformatie kunnen vinden.’

Het Nederlandse publiek kan een score geven aan de inhoud, navigatie en het ontwerp van Apotheek.nl. De winnaars worden bekendgemaakt op 22 november.

Barcode Scanner Logo Gelukt. We hebben uw medicijn gevonden!