ActueelApotheek.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2023

Apotheek.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2023

ActueelApotheek.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2023

Apotheek.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2023

  05 september 2023

  Apotheek.nl is genomineerd voor de titel Website van het Jaar 2023, in de categorie gezondheid. De medicijnwebsite won vijf keer op rij de Verkiezing Website van het Jaar: in 2018, 2019, 2020, 2021 én 2022. Krijgt Apotheek.nl dit jaar weer uw stem? 

  • Met ruim anderhalf miljoen bezoekers per maand is Apotheek.nl een van de meest bezochte medische online bronnen van Nederland. Het doel van Apotheek.nl is zorgen voor juist medicijngebruik.

   Apotheek.nl biedt ruim 1400 teksten over medicijnen. Daarin vindt u informatie als ‘Wat zijn de bijwerkingen van dit medicijn?’, ‘Kan ik dit medicijn gebruiken tijdens zwangerschap?’ en ‘Mag ik autorijden met dit medicijn?’. Het is mogelijk om deze teksten te laten voorlezen of om het lettertype groter maken. Bij moeilijke woorden kunt u erop klikken. Er volgt dan een uitleg.  

   Ook zijn er instructievideo’s over bijvoorbeeld oogdruppelen en het gebruik van inhalatoren te vinden. De instructievideo’s zijn er in maar liefst vier talen: Nederlands, Engels, Turks en Arabisch. De medicijnwebsite is steeds in ontwikkeling. Zo zijn er dit jaar nieuwe medicijnvideo’s toegevoegd. Daarin leggen apothekers onder andere het gebruik van een medicijn uit.  

   • De verkiezing Website van het Jaar is een jaarlijkse verkiezing waarbij websites worden beoordeeld op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op kwalitatieve kenmerk.

    Stem Apotheek.nl

   Informatie wordt bijgewerkt: