Beluister apotheek.nl met de voorleeshulp

Beluister apotheek.nl met de voorleeshulp

naar over apotheek.nl

Beluister apotheek.nl met de voorleeshulp

De voorleeshulp leest websites voor. Deze online voorleestool biedt ondersteuning voor de websitebezoekers die moeite hebben met lezen. Zij kunnen de informatie van deze website luisterend lezen.

Hoe werkt het?

Klik op de ‘Lees voor’ button op een webpagina om het voorlezen te starten en de voorlees-applet (taakbalkje) te openen. Plaats de muiscursor op de tekst die u wilt laten voorlezen en de rest gaat vanzelf: de tekst die u wilt horen zal na korte tijd oplichten en het voorlezen begint. Het woord en de zin die worden voorgelezen, zijn met een eigen kleur gemarkeerd. 

Met 1 klik op de ‘Lees voor’ button activeert u bovendien alle beschikbare functionaliteiten. U kunt via het taakbalkje dat verschijnt het voorlezen stoppen en weer starten, maar ook omzetten naar een MP3-bestand of een overzichtelijke lichtkrant aanmaken. BrowseAloud Plus werkt ook op tablet en smartphone.

Wie wordt ermee geholpen?

BrowseAloud Plus helpt iedere websitebezoeker die ondersteuning nodig heeft bij het lezen van websites, of iedereen die gewoon liever naar de informatie op de website luistert dan deze zelf te lezen. BrowseAloud is ideaal voor mensen met een leeshandicap zoals dyslexie of slechtziendheid en voor mensen voor wie het Nederlands niet hun eerste taal is.

Meer informatie

www.browsealoud.nl

 

Apotheek.nl gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren.