Zorg van de ApothekerJuist medicijngebruik is van levensbelang

Juist medicijngebruik is van levensbelang

Zorg van de ApothekerJuist medicijngebruik is van levensbelang

Juist medicijngebruik is van levensbelang

Juist medicijngebruik is van levensbelang

BegeleidingsgesprekInstructievideo's Moeite met slikkenBegrijpelijke informatieOogdruppelen

  Het begeleidingsgesprek

  Voor het eerst aan een medicijn

  Onderdeel van de zorg die de apotheker verleent als u voor het eerst een medicijn meekrijgt, is een begeleidingsgesprek. In dit gesprek hoort u wat u van uw medicijn kunt verwachten, bijvoorbeeld: hoe werkt het medicijn, hoe moet u het gebruiken, wat zijn mogelijke bijwerkingen?

  Uitleg

  Instructievideo’s voor goed gebruik

  Medicijnen op de juiste manier gebruiken – dat kan alleen als u de uitleg duidelijk is. Daarom biedt Apotheek.nl heldere instructievideo’s. Over inhaleren bijvoorbeeld. Of over medicijnen slikken, bloedsuiker meten, zalf smeren, oogdruppels toedienen of een zetpil toedienen. Bekijk de video’s ook in het Engels, Turks en Arabisch.

  Slikproblemen

  Moeite met slikken

  Heeft u moeite met het slikken van uw medicijnen? De apotheker kan u vertellen hoe u uw medicijnen gemakkelijker inneemt.

  Toegankelijk

  Begrijpelijke medicijninfo voor iedereen

  Apotheek.nl biedt begrijpelijke medicijninfo, voor iedereen! Dat is belangrijk. Want medicijnen op de juiste manier gebruiken, kan alleen als u de uitleg goed heeft begrepen. Of u nu moeite heeft met lezen, weinig tijd heeft, of het liefst alleen video’s bekijkt. Ontdek hieronder alle functies van Apotheek.nl.

  Oogdruppelen

  Wat u moet weten over oogdruppelen

  Het toedienen van oogdruppels is lastig. Uw apotheker kan u helpen met uitleg. Of de apotheker kan u een hulpmiddel adviseren om het druppelen makkelijker te maken.

Informatie wordt bijgewerkt: