ActueelApotheek.nl scoort een 9.6 en wint voor de vierde keer op rij goud!

Apotheek.nl scoort een 9.6 en wint voor de vierde keer op rij goud!

ActueelApotheek.nl scoort een 9.6 en wint voor de vierde keer op rij goud!

Apotheek.nl scoort een 9.6 en wint voor de vierde keer op rij goud!

  09 december 2021

  Apotheek.nl scoort bij de verkiezing 'Website van het Jaar' een 9.6 en wint hiermee, net als in 2018, 2019 én 2020, de titel 'Beste website' in het onderdeel Gezondheid. Hartelijk bedankt voor uw steun!

  De award ‘Website van het Jaar‘ is de grootste online publieksprijs van Nederland die ieder jaar wordt georganiseerd. Websites worden beoordeeld op: inhoud, ontwerp en kwaliteit. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score.

  Kwaliteit

  Apotheek.nl draait op kwaliteit. Als u voor Apotheek.nl kiest, weet u zeker dat de informatie actueel en juist is. Dat komt door de manier waarop het Apotheek.nl-team werkt. We baseren ons niet alleen op de bijsluiter, maar ook op wetenschappelijke teksten, standaarden en onderzoek. 

  En kwaliteit blijkt niet de enige troef van Apotheek.nl. De site blinkt ook uit in goede vormgeving en begrijpelijke teksten. De teksten bieden we “in lagen” aan. Dit betekent dat u op onze de site kunt kiezen: sommigen lezen hun medicijninformatie graag via een korte opsomming; anderen gaan liever voor de hele medicijntekst. Weer anderen bekijken liever een heldere video, waarin de apotheker uitleg geeft.

  We blijven vernieuwen, zodat Apotheek.nl begrijpelijke medicijninformatie blijft bieden voor iedereen!  

Informatie wordt bijgewerkt: