bictegravir met emtricitabine en tenofovir

bictegravir met emtricitabine en tenofovir

Trefwoord
naar medicijnen

bictegravir met emtricitabine en tenofovir

vergroot
terug naar boven

Op apotheek.nl is op dit moment nog geen informatie beschikbaar over bictegravir met emtricitabine en tenofovir. Informatie over dit medicijn kunt u vinden in de officiële bijsluiter op de site van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. Als er informatie over dit medicijn op apotheek.nl beschikbaar komt, zal dit worden gemeld in een nieuwsbericht.

Onder welke namen is bictegravir met emtricitabine en tenofovir verkrijgbaar?

De werkzame stof bictegravir met emtricitabine en tenofovir zit in de volgende producten:
Laatst bijgewerkt: 31-10-2018

Disclaimer

Deze tekst is opgesteld door het Geneesmiddel Informatie Centrum van de KNMP. Deze tekst is gebaseerd op de bijsluiter van het beschreven medicijn en op andere, wetenschappelijke bronnen. Zoals medische richtlijnen, standaarden en literatuur. Bent u benieuwd hoe het apotheek.nl-team dit doet? Bekijk dan de video. Hoewel bij het opstellen van de tekst uiterste zorgvuldigheid is betracht, is de KNMP niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit enige onjuistheid in deze tekst. De officiële bijsluiter van dit medicijn vindt u bij het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen op: www.cbg-meb.nl.

Vind een apotheek

Wilt u meer weten, of heeft u een vraag over uw eigen situatie? Dan raden wij u aan naar uw eigen apotheek te gaan. Uw eigen apotheker is op de hoogte van uw persoonlijke omstandigheden en kan u uitgebreid begeleiden bij uw medicijngebruik. Bent u niet in de buurt van uw eigen apotheek, dan kunt u hier ook andere apotheken vinden.

Vraag het de webapotheker

Het beste advies krijgt u bij uw eigen apotheek. Daar ontvangt u de zorg en begeleiding die is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u een vraag stellen aan de webapotheker. Een team van apothekers beantwoordt uw vraag in principe binnen enkele werkdagen.

Vraag het de webapotheker Vraag het de webapotheker

Meldingen over dit medicijn

24 October 2019

Overgestapt van Odefsey naar Biktarvy. Je hoeft er niet verplicht bij te eten en is dus is makkelijker om te nemen als je een schema hebt met veel reizen z...

7 August 2019

Ontzettend last van overgewicht. +15kg aangekomen en heel veel last van vermoeidheid. Geen fut hebben in niks, dat zelfs werk er onder gaat leiden. Droge h...

Barcode Scanner Logo Gelukt. We hebben uw medicijn gevonden!