Website van het Jaar 2019 (Gezondheid)

Website van het jaar

Bekijk de video

Hana Softic

Apotheker in Amsterdam

Website van het Jaar 2019 (Gezondheid)

Apotheek.nl: de beste medicijnwebsite van Nederland

Instructievideo’s in 4 talen

Medicijnen goed gebruiken

Instructievideo’s in 4 talen

Medicijnen op de juiste manier gebruiken – dat kan alleen als u de uitleg goed heeft begrepen. Daarom biedt Apotheek.nl heldere instructievideo’s. Over inhaleren bijvoorbeeld. Of over medicijnen slikken, bloedsuiker meten, zalf smeren, oogdruppels toedienen of een zetpil toedienen. Bekijk de video’s ook in het Engels, Turks en Arabisch.

Naar de instructievideo's

Maaike de Wit

Apotheker

Apotheker

Wafa Jama

Apotheker

Apotheker

Nike Everaarts-de Gruyter

Apotheker

Betrouwbare medicijninfo

Maak kennis met het deskundige team van Apotheek.nl

Het internet staat vol met info over medicijnen. Waarom dan kiezen voor de medicijnuitleg op Apotheek.nl? Vanwege de betrouwbaarheid! Als u voor Apotheek.nl kiest, weet u zeker dat de informatie actueel, juist en volledig is. Dat komt door de werkwijze van ons team. Apotheek.nl baseert zich niet alleen op de bijsluiter, maar ook op wetenschappelijke richtlijnen, standaarden en onderzoek. Alles gecheckt en gedubbelcheckt. Bekijk de video voor meer informatie.

Eenvoudig en snel naar uw medicijninfo

Nieuw op Apotheek.nl: doosje scannen!

Eenvoudig en snel naar uw medicijninfo

Nieuw op Apotheek.nl: doosje scannen! Na het scannen van de barcode op uw medicijndoosje komt u direct uit bij informatie over uw medicijn. Medicijnnamen typen is hiermee verleden tijd.

Begrijpelijke medicijninfo voor iedereen

Aanvulling op de bijsluiter

Begrijpelijke medicijninfo voor iedereen

Apotheek.nl biedt begrijpelijke medicijninfo. Voor iedereen! Dat is belangrijk. Want om medicijnen op de juiste manier te gebruiken, is het essentieel om de uitleg goed te snappen. Of u nu moeite heeft met lezen, weinig tijd heeft, of het liefst alleen video’s bekijkt. Bekijk via onderstaande link hoe wij onze info voor iedereen toegankelijk maken.

Bekijk alle functies op Apotheek.nl
Medicijngebruik bij kinderen

Veilig

Medicijngebruik bij kinderen

Kinderen gebruiken medicijnen vaak ‘off-label’. Dit betekent: voor een andere aandoening dan waarvoor het medicijn officieel is. Hierover staat in de bijsluiter geen informatie. Terwijl bijsluiters wel veel informatie bevatten die juist niet bedoeld is voor kinderen. Apotheek.nl biedt daarom voor ruim 400 medicijnen uitleg, specifiek over het gebruik bij kinderen. Als er een kindertekst beschikbaar is, dan vindt u deze via het extra tabblad op de betreffende medicijnpagina.

400 Beschikbare kinderteksten
Naar medicijnen (en check op kindertekst)

Zoek gemakkelijk naar medicijnen, klachten of ziektes

Zoek op medicijn, klacht, ziekte of trefwoord
Barcode Scanner Logo Gelukt. We hebben uw medicijn gevonden!