Corona (COVID-19)

CoronavaccinsVeelgestelde vragenVeiligheidsmaatregelen in de apotheekMeer informatie

  Coronavaccins

  Goedgekeurde vaccins tegen het coronavirus

  Wat is belangrijk om te weten over deze vaccins? Wat doen deze vaccins? Wat zijn mogelijke bijwerkingen? Hoeveel vaccinaties heeft u nodig? Antwoorden op deze én andere vragen kunt u vinden in de vaccinteksten.

   

  Verkorte informatie over het vaccin bekijken? Die kunt u downloaden via het PDF-icoon.

  Vragen op een rijtje

  Veelgestelde vragen over het coronavirus

  Het coronavirus zorgt voor veel onrust. Iedereen heeft veel vragen. Ook in de apotheek komen veel vragen. We hebben veel van deze vragen op een rijtje gezet, want misschien speelt deze vraag ook bij u. We vullen deze vragen elke dag aan als dit nodig is.

  Besmetting voorkomen

  Veiligheidsmaatregelen in de apotheek

  We vragen uw hulp om de apotheek zo veilig mogelijk te houden. Kom niet naar de apotheek als u denkt dat u het coronavirus heeft; voorkom besmetting. Neem contact op per e-mail of telefoon. De apotheker zorgt ervoor dat u uw medicijnen krijgt. Voor uw en onze veiligheid gelden er in de apotheek ook extra maatregelen.

  Meer informatie

  Andere websites over het coronavirus

  Wilt u weten wanneer u aan de beurt bent voor de vaccinatie? Of voelt u zich erg somber of gespannen door het coronavirus? En wilt u daar graag tips over? We hebben websites met betrouwbare informatie voor u op een rij gezet.

Informatie wordt bijgewerkt: